Stopet installatietechniek
Vakwerk voor een zacht prijsje.

Schaf een zuinige cv ketel aan en geniet van het voordeel

Vaillant CV ketel kopen en installeren

Bent u opzoek naar een betaalbare Vaillant installateur, dan bent u bij Stopet installatietechniek op het goede adres. Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen van een zuinige Vaillant cv-ketel en u wegwijs maken in de verschillende typen. Met de juiste ketel voor uw verbruik en wensen investeert u in duurzaamheid en kunt u bovendien een hoog rendement behalen.

Via Stopet kunt u zeer voordelig een Vaillant cv ketel laten plaatsen. Het gehele assortiment van Vaillant is leverbaar tegen zeer scherpe prijzen incl. deskundige installatie met 100% fabrieksgarantie! Deze installatie kan in Groningen en omgeving. Vaillant Groningen.
Vraag via onderstaand formulier uw offerte op!

Waarom een Vaillant ketel, hier volgen 10 redenen:

1- Vaillant is verreweg het oudste merk in de markt, dus bewezen betrouwbaar.
2- Vaillant gebruikt voor de wisselaar als een van de weinigen altijd RVS dus minder vervulling is minder onderhoudskosten.
3- Vaillant moduleert verder terug (1-6) dan de meeste andere merken (1-4) dus minder gasgebruik.
4- Vaillant heeft als enige automatische deel last waardoor het toestel zich nog beter aanpast aan de woning dus comfortabeler.
5- Vaillant heeft heel weinig storingen.
6- Vaillant heeft een heel goede service, als er eens een storing is binnen de zelfde dag opgelost.
7- Vaillant ecoTEC toestellen zijn volledig door ontwikkeld vanuit de Solide toestellen dus als toestel al heel lang op de markt geen kinderziektes.
8- Vaillant was de eerste met een A-label pomp,
9- Doordat het toestel verder terug kan moduleren zal ook het elektrische verbruik van de pomp minder zijn dan van andere merken.
10- En de belangrijkste reden is natuurlijk dat de Stopet Installatietechniek dit toestel daardoor het liefst verkoopt.


Wilt u ook zeer voordelig een zuinige cv-ketel aanschaffen? Bij Stopet Installatietechniek maken wij het voor u mogelijk, inclusief vakkundige installatie. Voor meer informatie over ons aanbod of als u advies op maat wilt, kunt u een afspraak maken met onze specialist. Bel naar 050-5567558 of vul het contactformulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.