Reviews van onze klanten

Effenix
Effenix
13:14 16 Mar 23
Op 22 februari 2023 kreeg ik het eerste mailtje van Peter nadat ik contact had gezocht omtrent het plaatsen van een nieuwe CV ketel bij ons thuis. Na het verzoek om even de huidige situatie op de foto te zetten ging het allemaal heel snel. De dag erop had ik de offerte al binnen en heb ik Peter de opdracht gegeven voor het installeren van de nieuwe CV ketel.Afgesproken was dat, in ons geval, een Intergas Xtreme 36 op 14 maart 2023 zou worden geïnstalleerd. Peter was keurig op tijd en iets na het middaguur waren alle werkzaamheden gereed.Tussendoor genoeg tijd om ook even een lekker bakkie koffie en een glas melk te drinken aangevuld met wat lekkers.Peter heeft keurig gewerkt en de nieuwe ketel doet prima zijn werk. Wat ik met name als zeer prettig heb ervaren was dat het contact vlot en duidelijk verliep en dat we niet lang hebben hoeven wachten alvorens de werd geïnstalleerd.Peter is vriendelijk in zijn omgang dat gepaart gaat met de nodige humor.Als je dus op zoek bent naar een goede en betrouwbare installateur dan kan ik Peter zeker aanbevelen.Han (Effenix)
Erik de Krosse
Erik de Krosse
19:38 27 Feb 23
Peter heeft vandaag een nieuwe CV-ketel bij ons geplaatst. Wij zijn heel tevreden over de service tot nu toe. Prettig contact via de mail gehad en op korte termijn kon de ketel geplaatst worden. Alles ziet er keurig netjes uit. Daarbij is hij zeker niet de duurste 👍
Gehannes
Gehannes
20:16 15 Jan 23
Peter, prima vakman, snelle levering en vakkundige installatie. Na installatie hadden we lekkage nabij de cv ketel. Peter is nadien nog terug geweest om het probleem proberen te verhelpen. Helaas bied peter geen onderhoud aan, dat vind ik jammer want had het liefst dit ook bij hem gedaan, vandaar mijn 4 sterren. Mocht ik ooit weer een nwe ketel nodig zijn, Peter is de eerste die ik bel/app(zelfs na 22uur appt hy nog terug.)
Henk Heddema
Henk Heddema
12:05 24 Nov 22
Vandaag heeft Peter bij ons de Remeha Tzerra CW4 geplaatst. Na contact met heb opgenomen voor een offerte, nam hij binnen 30 minuten contact op met gelijk een offerte en een zeer goede prijs. Binnen 3 weken geplaatst. Peter is een vrolijke man met zeer veel kennis en heeft zijn werk keurig netjes en schoon afgewerkt. Peter heeft veel kennis en legt alles goed uit. De Remeha werkt als een tierelier. Ook heeft Peter geholpen om de wasmachine en de droger op een goede plaats te zetten( nog bedankt daarvoor). Ik raad iedereen aan, die een nieuwe ketel moet hebben om contact met Stopet op te nemen. Het is de moeite waard.
Anton van Dijk
Anton van Dijk
11:03 01 Nov 22
Peter heeft een nieuwe CV ketel geplaatst in onze studentenwoning in Groningen. Communicatie via e-mail ging heel soepel en vlot. Binnen een paar uur na het eerste contact had ik een offerte en kon ik direct een afspraak plannen voor plaatsing. Prima geregeld; zeer tevreden.
Lotte van de Kerke
Lotte van de Kerke
11:13 01 Sep 22
Aardige meneer, fijn en snel contact voor de installatie van nieuwe CV-ketel. Bedankt!
Bert Meijerink
Bert Meijerink
11:53 04 Aug 22
5 Jaar geleden in ons vorige huis heeft Peter een nieuwe ketel geplaatst. We waren daar toen zeer tevreden over. Daarom in onze huidige woning ook een nieuwe ketel laten plaatsen door Stopet. Snel, goed, vriendelijk, betrouwbaar, gezellig en redelijk geprijst. Dat is Stopet.
Gwen Beving
Gwen Beving
11:22 27 Jul 22
Super netjes een nieuwe ketel bij mij geplaatst in een ruimte wat andere installateurs niet aandurfden. Erg blij met het resultaat!
Grietje Meter
Grietje Meter
11:13 12 Jul 22
Prettig in de omgang, altijd een snelle reactie op vragen, afspraken op zeer korte termijn, vakkundig! Zeer aan te bevelen!!
Gianluigi Cuccureddu
Gianluigi Cuccureddu
19:06 07 Jul 22
Top vent, top dienstverlening. Heel snel, heel erg behulpzaam per mail op zoek naar oplossing en bij ons thuis. Een aanrader.
Ronald Hasper
Ronald Hasper
10:39 29 Jun 22
Scherpe offerte en uitstekende service. Peter reageert snel op mailtjes en bovenal een prettig persoon in de omgang. Erg klantvriendelijk!
Geert-Jan Meertens
Geert-Jan Meertens
17:17 23 Jun 22
Vandaag de 23 juni 2022 met een temperatuur van 30 graden heeft Peter een nieuwe Remeha Tzerra geplaatst.Het contact verliep via de website en voelde goed. De prijs was goed evenals de levering; binnen 3 weken geoffreerd en geplaatst.Vanmorgen om kwart over acht begonnen en voor de middag klaar.Met op zijn tijd een bakkie koffie, aantal bekers melk en niet te vergeten suikerbrood met roomboter gaat Peter als een speer.Een fijne man in de omgang. Zeker aanbevolen!!
Sander Hogewerf
Sander Hogewerf
11:58 21 Jun 22
Vorige week is onze ketel kapot gegaan, na contact met Peter een afspraak gemaakt en vanochtend was het zover. Binnen een korte tijd hing de nieuwe Ketel op zijn plek en hadden we weer heerlijk warm water!Peter is een vakman en weet wat hij doet. Peter nogmaals bedankt voor de goede service!
Loraine Visscher
Loraine Visscher
14:06 13 Jun 22
We zijn heel tevreden met het plaatsen van de CV ketel door Peter. De offerte was snel binnen, communicatie verliep heel goed en snel via WhatsApp, goede prijs en de ketel is netjes gemonteerd. Bedankt!
Tjerk van de Vegt
Tjerk van de Vegt
17:53 30 May 22
De one-flow is een waardeloos concept… kost je wel 500 euro en het blijft dezelfde bende betreft kalk ophoping… het werkt voor geen meter…
lukasz stoffers
lukasz stoffers
13:51 10 May 22
Heel erg blij met de goede service van Peter. Snelle service, duidelijke afspraken en vakmanschap.Peter bedankt voor de snelle levering en plaatsing.
Eveline Stel
Eveline Stel
15:49 15 Apr 22
Via whatsapp contact gehad met Stopet om advies te vragen omtrent een probleem met onze CV ketel. Ondanks dat het buiten werktijd was en hij normaal geen onderhoud doet, toch goed geholpen en het “probleem” opgelost. Top!👍🏼
Angela
Angela
18:46 28 Mar 22
Gezocht naar een installateur voor een nieuwe CV ketel op korte termijn met een scherpe prijs. Uitgekomen bij (Peter) Stopet. Vakman en werkt netjes.Houdt van gezelligheid en een kop koffie op zijn tijd.
Jos Jansen
Jos Jansen
17:43 22 Mar 22
Vorige maand heeft Peter bij mij een nieuwe Remeha ketel geïnstalleerd in Sneek...heerlijk kundige en no-nonsense kerel, hij houdt als Groninger heel erg van Fries suikerbrood en sûkerlatte...😉!
gerrie kemper
gerrie kemper
17:20 22 Mar 22
Geweldige KerelSuper goed in zijn vakNetjes en preciesZeker een aanraderWij zijn super content met onze nieuwe Remeha cv ketel
Terence van der Sluis
Terence van der Sluis
11:40 15 Mar 22
Peter heeft vandaag bij ons de Remeha Tzerra CW5 geïnstalleerd. Omdat wij met aardbevingsschade zaten, wilden wij de nieuwe HR-ketel gesubsidieerd via SNN laten plaatsen.Peter was uiterst behulpzaam in het traject voor aanvraag van de subsidie. Ook de afspraak toen deze subsidie binnen was, was snel gemaakt. Peter heeft vervolgens uiterst kundig de HR-ketel geplaatst en de volledige werking uitgelegd.Conclusie; bij Peter kan je super goed terecht voor een nieuwe ketel. Communicatie verloopt snel & vriendelijk. Installatie wordt netjes & kundig gedaan. En niet geheel onbelangrijk, Peter weet dit allemaal voor een goede concurrerende prijs te leveren!
S. Bruining
S. Bruining
19:39 05 Mar 22
Onze oude ketel laten vervangen door Peter. Heel netjes en vlot gedaan. Geeft heldere en eerlijke informatie. Verwachte levertijd was uiteindelijk veel sneller, dus ook daar erg blij mee. Ik zou Peter zeker aanraden.
Sharon Zuijdervliet
Sharon Zuijdervliet
20:33 29 Jan 22
Heel erg blij met de goede service van Peter. Zelf heb ik geen verstand van CV ketels, maar Peter heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Tevens ging het plaatsen erg snel en werkt alles naar behoren! Aanrader.
JP van der Voet
JP van der Voet
18:45 28 Jan 22
Peter Stokje (Stopet Installatietechniek) heeft zeer snel en kordaat op onze vraag naar een nieuwe CV-ketel gereageerd met een prima advies en scherpe offerte. Vandaag heeft hij uiterst netjes de nieuwe Remeha ketel gemonteerd en de oude ketel afgevoerd.Peter heeft overduidelijk veel ervaring, is kordaat en zeer vriendelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen!
Eduard van Haren
Eduard van Haren
13:35 26 Jan 22
Kundige installatie van de nieuwe Remeha door Peter. Reageert snel, kan snel komen en goede prijs. Vriendelijk en houdt van koffie. Aanrader.
Patrick Hangjas
Patrick Hangjas
17:10 14 Jan 22
Vandaag mijn ketel vervangen door Peter. Zeer professioneel en vlot gedaan. Peter is een vakbekwame installateur. Ik zou Peter zeker weten aanraden.Peter bedankt voor je mooie en vlotte werk.
Steef Bredeweg
Steef Bredeweg
13:24 14 Jan 22
Prima geholpen door Peter. Snelle service, duidelijke afspraken en vakmanschap. Aarzel niet om Peter een (Remeha) CV ketel te laten installeren.
Jolanda de Vries
Jolanda de Vries
19:56 04 Jan 22
Toen onze oude cv-ketel op z'n eind was, konden we snel bij Peter terecht voor een nieuwe. Alles is netjes geïnstalleerd voor een nette prijs. We zijn inmiddels een paar weken verder en zijn erg tevreden over onze nieuwe remeha.
Pepper's Photography
Pepper's Photography
08:45 24 Dec 21
Prima ervaring met Peter gehad. Reageert snel via mail, en na akkoord voor een goede prijs binnen 1 week de nieuwe ketel geplaatst en alles netjes afgewerkt.
Mike H
Mike H
15:56 15 Dec 21
Van tevoren duidelijke (prijs)afspraak. Keurig op tijd, werkt bijzonder netjes en accuraat. Laat het netjes achter en vertrekt pas als alles in ingesteld en uitgelegd. Aan te bevelen, ben zeer tevreden.
mcbrt 42
mcbrt 42
10:08 06 Dec 21
Peter heeft bij ons snel en vakkundig een Remeha Avanta Ace geplaatst ter vervanging van onze 15 jaar oude Remeha Quinta. We zijn nog niet helemaal tevreden over het door de nieuwe ketel, bij volvermogen, geproduceerde irritante geluid. Maar we vertrouwen erop dat dat goed komt!
Ellen
Ellen
11:42 26 Nov 21
Heel goede ervaring met dit bedrijf.Onze oude cv ketel had het begeven, maar Peter heeft op korte termijn een nieuwe ketel (en expansievat) geplaatst voor een goede prijs!Werkt netjes, neemt de oude ketel mee, en ging niet weg voordat alle radiatoren weer warm werden. Niets op aan te merken dus, wij zijn heel tevreden!
Henk Pompstra
Henk Pompstra
12:51 25 Nov 21
Aardige vent, levert goed werk voor een goede prijs en 2 bakjes koffie!Kan hem van harte aanbevelen als je van goed en eerlijk vakwerk houd.CV ketel vervangen, 't is weer lekker warm hier.
HA bricks
HA bricks
18:59 23 Nov 21
Na 22 jaar trouwe dienst hebben we afscheid moeten nemen van onze cv-ketel. Na een korte zoektocht zijn we bij Peter beland.Hij adviseerde ons een Remeha ketel te nemen als waardige opvolger van onze Radeon Multicom.Na nog geen halve dag werk hing onze nieuwe krachtpatser aan de wand.Topwerk! door een Top installateur!
Pavel Yagoubov
Pavel Yagoubov
11:43 10 Nov 21
Ik had een zeer goede ervaring met dit bedrijf en waardeer vooral de snelle en efficiënte communicatie met de eigenaar, zeer concurrerende prijs en persoonlijk advies van Peter. Zonder twijfel aanbevelen!
Paul Boxum
Paul Boxum
15:20 20 Oct 21
Bij toeval bij Peter (Stopet) uitgekomen voor een nieuwe cv ketel. Een vakman die snel en vakkundig te werk gaat. En dat ook nog voor een scherpe prijs. Ik zou Stopet aanbevelen.
Regina de Jonge
Regina de Jonge
11:38 11 Oct 21
Peter is vlot in de contacten, professioneel en niet onbelangrijk, prettig in de omgang. Goede service.Zeer tevreden.
Tim Zandvoort
Tim Zandvoort
08:58 09 Oct 21
De oude ketel was hevig aan vervanging toe. Peter heeft top werk geleverd, snel en vakkundig. Nieuwe ketel zat er zo in, zeer tevreden mee.
Pascal Imbos
Pascal Imbos
17:09 16 Sep 21
Topwerk geleverd, kereltje hangt er mooi in!
Ben
Ben
13:30 04 Aug 21
Vandaag nieuwe intergas ketel laten plaatsen (inclusief expansievat😉) Tevreden over de afhandeling. Daarnaast is Peter aardig in de omgang en werkt hij snel en accuraat. Na montage alles nagekeken en uitleg gekregen over alles. Daarna de boel opgeruimd en netjes meegenomen en nog even een frisje gedronken. Mooi voor de middag weer klaar.Kortom erg tevreden en zeer aan te bevelen.Gr Ben
Peter Boomsma
Peter Boomsma
10:25 20 Jul 21
Vanmorgen een nieuwe ketel laten plaatsen. Alles keurig afgewerkt zelfs de oude ketel werd meegenomen. Peter is aardig in de omgang ik kan hem van harte aanbevelen. Volgende week als de hoofdwaterleiding kraan gerepareerd een one flow laten plaatsen.
Harm Loorbach
Harm Loorbach
17:11 25 May 21
De firma Stopet was mij niet bekend, maar naar aanleiding van de goede ervaringen van een kennis,contact opgenomen met Peter en oude Remeha Quinta 30 laten vervangen voor eenRemeha Tzerra Ace 39c (CW5). Kan niet anders zeggen dan: perfecte service, heldere en duidelijke communicatie, vakkundige en correcte afhandeling van de werkzaamheden. Zeker aan te bevelen!De afspraak voor het plaatsen van een Watts OneFlow waterontharder is ook al gemaakt! 👍
Feye Noord
Feye Noord
14:55 12 May 21
Oude Calenta 25L laten vervangen door een nieuwe Remeha Tzerra Ace 28C CW4.Perfecte service, vakkundig, kwaliteit, correcte communicatie en afhandeling van de werkzaamheden.Zeer tevreden over de nieuwe geplaatste CV-ketel door Peter!Bedankt Peter en we zien elkaar!
Folkert Hogenberg
Folkert Hogenberg
07:13 11 May 21
Onze oude ketel was aan vervanging toe en Peter heeft ons uitstekend geholpen met advies en plaatsing! Nu is het weer lekker warm in onze chalet.
H van der Dong
H van der Dong
13:38 05 May 21
Mijn cv ketel en thermostaat laten vervangen. Scherpe prijs en snelle installatie.
Rachel Patty
Rachel Patty
13:49 15 Apr 21
Oude grote CV ketel is vervangen voor een veel kleinere Remeha. Binnen 3 uurtjes was het klaar. Super!Communicatie ging vlot en een afspraak was snel gemaakt. (In 2 weken tijd.)
Klaas Knol
Klaas Knol
10:47 31 Mar 21
Goede communicatie, snelle afhandeling en een fatsoenlijke prijs. Kortom, prima bedrijf!
Tonny Beukema
Tonny Beukema
17:56 30 Mar 21
Goede service, snelle en correcte communicatie. Na aanvraag per mail dezelfde dag een offerte ontvangen en vervolgens een afspraak voor montage gemaakt. Ruim op tijd stond Peter voor de deur. Binnen 3 uur oude ketel gedemonteerd en een nieuwe Remeha compleet met expansie vat en thermostaat gemonteerd en in bedrijf gesteld. Aanrader dus.
Arjan Groen
Arjan Groen
19:43 26 Mar 21
Goed werk geleverd door Peter, snel en vakkundig nieuwe ketel geplaatst.
Rosa Appelo
Rosa Appelo
11:07 12 Mar 21
Ik heb een nieuwe cv ketel laten installeren, snelle service, vriendelijke installateur. Werkruimte netjes. Erg tevreden. Niks op aan te merken.
Floris
Floris
20:09 25 Feb 21
Duidelijke en snelle communicatie. Installatie nieuwe Intergas CV ketel is vlot en, voor zover ik het kan beoordelen, vakkundig gebeurd. Hij heeft duidelijk veel ervaring. Waarschijnlijk heb ik Peter de komende jaren niet nodig voor deze ketel, maar ik weet dat hij goed bereikbaar is en in de buurt, mocht het toch onverhoopt nodig zijn.
Maarten
Maarten
10:31 19 Feb 21
Peter heeft snel, vakkundig en voordelig een nieuwe CV ketel bij mij geplaatst. Hier ben ik zeer tevreden mee en het was ook nog eens hartstikke gezellig!
Maarten
Maarten
10:25 19 Feb 21
Peter heeft snel, vakkundig en voordelig een nieuwe CV ketel bij mij geplaatst. Hier ben ik zeer tevreden mee en het was ook nog eens hartstikke gezellig!
Erald Sula
Erald Sula
08:05 09 Feb 21
Peter heeft onze nieuwe cv-ketel netjes en vakkundig geplaatst. Goed advies en een snelle en vlekkeloze installatie voor een prima prijs. Heel blij!
Freddy Haak
Freddy Haak
13:20 22 Jan 21
Vandaag heeft Peter bij ons een nieuwe ketel geplaatst, super geregeld, bijzonder aardige kerel met verstand van zaken! Peter nogmaals dank!
kor gorter
kor gorter
17:14 15 Jan 21
Beste Peter,Wij zijn uitermate content met deze Remeha Tzerra verwarmingsketel,mede door jouw vakkundigheid en werkwijze en een zeer prettige omgang met jou. Kortom je bent een Topper!!!Met hartelijke groet uit Glimmen,Kor en Anna
Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
14:09 01 Jan 21
Bedrijf Stopet, reageert snel, korte lijntjes. Kortom. Goede service!
Reint ten Duis
Reint ten Duis
12:54 21 Dec 20
Nadat op 11 december jl een Watts one flow waterontharder hebben laten plaatsen door Peter op advies van tevreden klant, Fam Wolters van der Weij.Heeft Peter vandaag onze oude cv ketel vervangen.Wij zeer tevreden, snel reacties, correct werk en komt de afspraken na.Kortom van harte aanbevolen!
Frank Dijkema
Frank Dijkema
06:37 09 Dec 20
Ik was op zoek naar een goede waterontharder die zonder chemicaliën werkte. Peter heeft er een snel en vakkundig geplaatst.
Paul Dumont
Paul Dumont
12:07 04 Dec 20
Gisteren door Peter mijn oude 25-jarige cv-ketel laten vervangen door een Remeha Tzerra. Snel een afspraak kunnen maken en prima werk afgeleverd en snel gedaan.
Hans Meppelink
Hans Meppelink
16:07 18 Nov 20
Ik heb diverse offertes opgevraagd, Stopet kwam met een snelle reactie, scherpe offerte en kon hem ook nog snel plaatsen. In mijn geval kwam ook nog de keuken op dezelfde dag waardoor het wat chaotisch was maar de installatie ging zonder problemen, kortom zeer tevreden!
Natasja Philipse
Natasja Philipse
23:04 13 Nov 20
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe CV ketel en anti-kalk systeem van Watts one-flow!Super service Peter!
Karen Buikema
Karen Buikema
10:40 03 Nov 20
Vooral de snelle communicatie via mail en whatsapp was een voordeel, waar inderdaad de grotere bedrijven vaak langer duren. Klein verbeterpuntje: ik kreeg een offerte met een bepaalde ketel en vroeg ook naar andere ketels, maar toen kreeg ik van Peter de reactie dat de ketel die hij eerder stuurde prima is. Uiteindelijk zijn we akkoord gegaan met deze offerte, maar we hadden graag ook enkele andere opties gezien bij Stopet. Qua installatie: volgens mij prima gegaan, maar ik heb er vrij weinig verstand van, dus eigenlijk ben ik niet de juiste persoon om hier iets zinnigs over te zeggen. Maar ik ga er van uit dat dit gewoon goed is gebeurd! Dank Peter, voor de snelle communicatie en de goede service.
Niels Keissen
Niels Keissen
09:27 02 Nov 20
Peter geeft snel en goed advies over een nieuwe CV-ketel. Zorgt voor een snelle en vlekkeloze installatie. En voor een prima prijs.
Henk Zilverberg
Henk Zilverberg
19:27 29 Oct 20
Zeer tevreden over het plaatsen van een nieuwe Remeha-5 ketel. Aanbieding en planning zijn gemaakt. De uitvoering is uitstekend uitgevoerd, ik kan zeggen zeer grote klasse. Ik kan een ieder deze firma en persoon aanraden net als mijn dochter die zeer binnenkort ook deze ketel krijgt.
cjk lammers
cjk lammers
13:31 12 Oct 20
Zo juist bij ons binnen 3 kwartier in Wolvega de ontharder geplaatst merk: "Watts Oneflow". Het ziet er perfect uit. Het apparaat heeft weinig ruimte nodig en gebruikt geen stroom/ afvoer en zoutblokjes. Peter Stopet,ik geef het door aan alle familie en kennissen hier in de omgeving. Peter bedankt!
Erik Houtman
Erik Houtman
20:32 09 Oct 20
Mijn 20 jaar oude Nefit was aan vervanging toe.Diverse bedrijven aangeschreven voor een offerte en uiteindelijk kwam ik uit bij Stopet InstallatietechiekPeter van Stopet Installatietechiek heeft de Intergas Xtreme snel en vakkundig geinstalleerd voor een scherpe prijs.Helemaal top!
André van der Veen
André van der Veen
15:59 21 Aug 20
Na een snelle reactie via de mail n.a.v. een vraag om een passende offerte voor een nieuwe CV ketel besloten we Peter van Stopet de klus te gunnen. Peter werkt heel erg netjes. Neemt ruim de tijd om zaken toe te lichten. Neemt de oude ketel, verpakkingsmateriaal etc. mee. Leidingen moesten worden aangepast. Ook dit is erg netjes gedaan. Bovendien hanteert Stopet installatietechniek zeer concurrerende prijzen. Wat mij betreft een regelrechte aanrader!
Henk Bleeker
Henk Bleeker
18:10 13 Jul 20
OneFlow waterontharder keurig en vakkundig geplaatst door Peter, na 3 dagen op zondag een kleine lekkage gehad. Contact gehad met Peter, terwijl hij op vakantie was, hij reageerde direct. Plaatselijk installatie bedrijf heeft lekkage opgelost op maandag.Kosten voor rekening Peter. Prima geregeld en opgelost door Peter.
Edward
Edward
10:20 25 Jun 20
Niets anders dan lof voor Peter, de eigenaar van Stopet Installatietechniek. Via een zoekopdracht naar een Watts OneFlow systeem in Google ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Ze konden op korte termijn leveren tegen een scherpe prijs.Helaas werd de bestelling niet op de afgesproken dag geleverd. Er was sprake van miscommunicatie bij derde partijen. Mijn eigen planning liep daardoor wel in de soep. Ik was even helemaal klaar met dit bedrijf omdat de afgesproken dag van levering voor mij van belang was. Uiteindelijk zat ik als klant met de ellende.Er kan altijd wel eens wat misgaan bij een bestelling, maar de vraag is dan hoe het wordt opgelost. Dat ging dus goed, want Peter stak zijn kop niet in het zand. Hij nam de telefoon op als ik hem belde en ook op (boze) mailberichten van mij reageerde hij altijd snel, zelfs tot laat in de avond. Ze vinden klanttevredenheid belangrijk en dat was goed te merken aan de manier van communiceren. In mijn mailwisseling heeft Peter op een gegeven moment ook de leverancier en fabrikant van Watts Oneflow meegenomen. Aan de wijze van communiceren merkte ik al snel dat ik met professionele en betrouwbare partijen te maken had. Alles was gericht op het oplossen van het probleem i.p.v. dat de schuld bij een ander gelegd werd.Hoewel Stopet er weinig aan kon doen dat er niet op tijd geleverd werd, hebben ze er wel alles aan gedaan om dit zo goed mogelijk op te lossen. Dat hebben ze uiteindelijk zelfs beter gedaan dan ik had verwacht!Op basis van bovenstaande kan ik een ieder dit bedrijf aanbevelen. In de toekomst zal ik hier zeer zeker weer wat bestellen. Dat zegt eigenlijk genoeg.
Egbert Rijnberg
Egbert Rijnberg
12:19 24 Jun 20
Peter heeft onze nieuwe cv-ketel netjes en vakkundig geplaatst.
Frank L.
Frank L.
19:28 18 Jun 20
Door Stopet een OneFlow waterontharder laten plaatsen. Het contact verliep snel en prettig, ook de plaatsing in de meterkast ging vlekkeloos. Al met al prima geregeld.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
15:58 09 Jun 20
Bestelling Vrijdag de deur uit gedaan, Dinsdag installatie al gedaan. Goede service / uitleg werking apparaat. Aanbeveling !!!!
Cathy van den Berg
Cathy van den Berg
16:19 04 Jun 20
Stopet heeft vakkundig, snel, professioneel een nieuwe Remeha ketel geplaatst. Prettige installatiemonteur die doet wat ie zegt en zegt wat ie doet.
Onno Leeraar
Onno Leeraar
12:23 26 May 20
Peter heeft de OneFlow netjes in de meterkast geplaatst. Er werd snel gereageerd op mijn bericht. Afspraak was snel gemaakt en op korte termijn kon de klus uitgevoerd. Al met al dik tevreden.
Onno Leeraar
Onno Leeraar
12:23 26 May 20
Peter heeft de OneFlow netjes in de meterkast geplaatst. Er werd snel gereageerd op mijn bericht.Afspraak was snel gemaakt en op korte termijn kon de klus uitgevoerd.Al met al dik tevreden.
Esther Bremmer
Esther Bremmer
19:13 24 May 20
Levertijd was iets langer vanwege corona, maar dit werd netjes gecommuniceerd.Ook vragen over de installatie werden keurig beantwoord
Dick Boom
Dick Boom
16:11 20 May 20
Het lijkt me niet vaak voor te komen dat een installateur op 125 km afstand van zijn woonplaats een waterontharder komt plaatsen. Nou, Peter Stokje stond exact op de afgesproken tijd voor de deur. Vakkundig en een heel prettige kerel. Voor een prima prijs ook nog. Het is dat er maar 5 sterren mogelijk zijn, anders had hij er nog wel een paar meer gekregen.
Margriet Koster
Margriet Koster
06:19 20 May 20
De plaatsing is vakkundig geïnstalleerd. In overleg de plek uitgekozen in onze kelderkast. Nu gaan genieten van onze waterontharder.
Danny Zwaneveld
Danny Zwaneveld
11:31 08 May 20
Voor een hele nette prijs een nieuwe ketel en een waterontharder laten plaatsen door Peter, Stopet. Dank daarvoor.
Kas Feenema
Kas Feenema
15:17 01 May 20
Vandaag mijn oude CV-ketel laten vervangen en verplaatsen door Stopet Installatietechniek Groningen. Er is goed werk geleverd, ben blij met het resultaat. Alles volgens afspraak en binnen een paar uur geregeld.Peter denkt graag mee en is niet moeilijk. Altijd vlotte en duidelijke communicatie. Ik zou deze partij aanraden!
Ivo Bruijgoms
Ivo Bruijgoms
19:03 22 Apr 20
Prima monteur, kon snel mijn ketel vervangen en was 500 euro goedkoper dan installatiebedrijf Schepel
- -
- -
11:12 20 Apr 20
Prima monteur, kon snel mijn ketel vervangen en was 500 euro goedkoper dan installatiebedrijf Schepel
Dick Pluim
Dick Pluim
10:15 12 Mar 20
Na contact voor installatie van een slimme thermostaat omdat de oude Honeywell Chronotherm III al meer dan 20 jaar oud was besloten de ketel welke bijna 15 jaar oud was ook maar te vervangen. Afspraak gemaakt voor installatie en gisteren is deze vakkundig door Peter Stokje van Stopet geïnstalleerd. De installatie verliep ook vrij vlot en tegen een schappelijke prijs.De oude Intergas 36/30 HR vervangen door een Intergas 36/30 HRE met Honeywell Lyric T6.Nu nog afwachten of ook het gasverbruik omlaag gaat. 😉
ton otto
ton otto
16:26 26 Feb 20
Een installateur die van wanten weet en niet te beroerd is om door de knieën te gaan. Prijs en kwaliteit zijn in goede verhouding en daarmee bedoel prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Ton Rutten
Ton Rutten
20:28 17 Jan 20
In een ver verleden via Stopet een aantal sanitair zaken besteld, nu waren wij en m’n schoonvader toe aan een waterontharder. Dus Peter weer eens gemaild. Zeer snelle reactie, de scherpste prijs van Nederland en binnen een dag had ik mijn twee Oneflow waterontharders binnen. Top service weer, dank Peter!
Hanne Fleurke
Hanne Fleurke
15:34 16 Dec 19
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Afspraak was snel gemaakt en CV is netjes geïnstalleerd.
Gerard Verver
Gerard Verver
15:09 12 Dec 19
Waar andere bedrijven zeer laat een offerte opstuurden was Peter zeer snel met een aantrekkelijke offerte.Hij kon op korte termijn een afspraak maken. Binnen enkele uurtjes vakkundig een nieuwe ketel geplaatst. Ook de afhandeling van de oude ketel keurig geregeld.
vinnie gaming
vinnie gaming
18:04 11 Dec 19