Weg met kalkaanslaG

Milieuvriendelijk en voor een scherpe prijs

Waterontharder in Groningen gebruiken

Voor elk huishouden is een waterontharder in de gemeente Groningen aan te raden. Met de installatie van een waterontharder heb je overal in huis de beschikking over zacht water. Heb je wel een last gehad van kringen op het aanrecht, dof servies of kalk op het sanitair? Met de waterontharder is dat definitief verleden tijd.

De positieve invloeden van de waterontharder beperken zich niet alleen tot je huis. Nee, ook voor je portemonnee is een waterontharder uitermate prettig. Dankzij de waterontharder valt je energierekening lager uit. Dit komt doordat de kalkaanslag geen invloed meer heeft op elektrische apparaten in je huis.

Ben je er ook aan toe om te genieten van de voordelen van zacht water? Ga dan over tot de installatie van een Watts OneFlow waterontharder.

Klik hier voor het artikel in het vakblad Installatie en Bouw en klik hier voor mijn artikel op de website van Watts

Wilt u de Oneflow zelf plaatsen, klik dan hier om voordelig de Oneflow + aansluitset te bestellen en kosteloos thuis te laten bezorgen in geheel Nederland.

Door kalkaanslag kunnen leidingen en kranen verstopt raken. Ook kan de kwaliteit van het water door kalk aangetast worden en kan het zelfs een negatieve invloed hebben op elektrische toestellen.

Stopet werkt met Watts OneFlow waterontharders

De unieke voordelen van de Watts OneFlow waterontharders staan hieronder op een rijtje:

Milieuvriendelijke waterontharder

Met de OneFLow-technologie kan er veel energie en water bespaard worden. Dat wordt bewerkstelligd op de volgende manieren:

  • Met de OneFlow-technologie wordt geen elektriciteit verbruikt. Elektrische apparaten worden beschermd doordat de oppervlakten vrij blijven van kalkaanslag. Mede hierdoor verbruiken de elektrische apparaten minder elektriciteit.
  • Bij de One-Flow technologie is er geen zout, chemicaliën of overige verbruiksproducten benodigd. Dit is bevorderlijk voor het milieu.
  • Bij de One-Flow technologie wordt er minder water gebruikt en daarmee ook minder afvalwater.
  • Het One-Flow systeem heeft 75% minder van het vloeroppervlakte nodig ten opzichte van waterontharders.

Bij het One-Flow systeem blijven ook de natuurlijke voordelen van water in stand. De One-Flow technologie zorgt ervoor dat calcium, magnesium en kalium behouden worden/blijven.

Scroll naar boven